Mina bokreainköp

Jag missade förra veckans bokbloggsjerka med marginal, kom på detta i går morse men tyckte att det vore väl lämpligt att skriva om vilka böcker jag köpt på bokrean. Så upptäckte jag att det var precis detta bokbloggsjerkan handlade om, hahaha.

Nej, vilken besvikelse - jag kan inte visa foton från min iPad, inte utan att skapa ett Google+ konto som dessutom kräver att jag har automatisk säkerhetskopiering på alla mina foton. Det är icke aktuellt. Jag får återkomma med foton när jag har någon annan teknisk enhet påslagen.

Här är fynden i alla fall:

Mitt i allt - Herman Lindqvist
Kungar, drottningar, älskare och älskarinnor - Margareta Beckman
Att skriva - Stephen King
The Complete Illustrated Works of William Shakespeare

Sistnämnda var inte planerad, utan en obeveklig förälskelse. Boken känns som en faksimil (men utkom första gången 1982 så det är nog bara gjort medvetet i gammal stil), och man vill bara klappa den. Jag vet inte hur mycket jag kommer läsa i den. Gammal engelska i gammal stil. Ser framför mig att jag sitter på sommarstället och bläddrar förtjust i den, i bästa fall blir det så. Annars känns det bara bra att den finns här! Bläddrar i den gör jag ju redan nu, förresten.

Kommentarer

 1. Att skriva av Stephen king får du gärna berätta om vad tyckte sen!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag återkommer gärna om Att skriva! Men jag har hört enbart goda rykten om den, både från vanliga skrivintresserade, skrivarkurser och nu senast Magnus Utvik.

   Radera
 2. Att skriva var en som jag var riktigt sugen på, men jag fick hindra mig själv lite så inte alla böcker jag var sugen på hoppade upp i famnen och följde med hem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns ju lätt som att böckerna bara finns där utan att någon bryr sig och skulle få det så bra hemma hos mig. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sveriges Radios Romanpris pågår

Jul med Evert