Julen och böckerna

En riktigt positiv sak med julen är att det blir mycket fokus på böcker. Många önskar sig böcker i julklapp, många får (utan att önska ibland tror jag, hehe). Att få en bok i julklapp var tradition i min familj, "julklappsboken" var något riktigt fint. På senare tid har jag köpt min egen julklappsbok, i år vet jag inte om jag hinner få den i tid, jag har varit lite långsam i vändningarna och det blev lite special på den. Jag får visa när jag har den.

Fast jag har två nya böcker ändå, köpte Veterinären av Gertrud Hellbrand häromdagen. Jag såg den när den kom som ny och inbunden och fingrade på den många gånger, men jag kunde bara inte köpa en inbunden bok. Jag tänkte att sen, till sommaren, när den kommer i pocket då köper jag den. Och så kom den nu! Köpte den i ren överraskning, haha. 

Sedan hade jag turen att vinna en pocket i en Instagramtävling, det var under Bonnierförlagens pocketanvändare @alskapocket som jag deltog med en önskan och en motivering att få ett ex av Björn Ranelids Förbjuden frukt från ett fruset träd. Visst sa jag att jag ville läsa den när den kom i pocket? Jag lägger ingen press på mig att börja läsa något innan jul, jag jobbar så mycket just nu, men jag har testläst i början och jag tror att boken kommer passa mig. En tidig julklapp!

Läste en så bra tipslista i bloggen Vargnatts bokhylla i går, måste länka in den till er som inte riktigt kommit igång med julboksköpandet. Tipsen finns under punkt 2 i enkäten. God Bok på er!

http://vargnattsbokhylla.blogspot.se/2014/12/julens-lasning-2014-en-enkat.html

Kommentarer

  1. Vad kul att du gillade julklappsförslagen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var klockrent, mycket proffsigt. Ska bara försöka få länken att bli en riktig länk också, hm.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sveriges Radios Romanpris pågår

Jul med Evert